Aflată în carantină la Adelaide, Simona Halep a început antrenamentele pentru noul sezon alături de prietena sa Irina Begu. Locul doi mondial se pregătește atât pentru turneul demonstrativ care va avea loc pe 29 ianuarie, cât și pentru competițiile de la Melbourne (Melbourne Summer Series și Australian Open).

HotNews.roFoto: Hotnews

"Partenera mea de antrenament pentru cele două săptămâni în Adelaide. Sunt recunoscătoare că pot petrece acest timp alături de minunata mea prietenă Irina Begu. Adelaide, abia aștept să te văd pe 29. Și pe tine, Ashleigh Barty", a scris Simona Halep, pe Instagram.

Cei opt jucători carantinați la Adelaide au putut să își aleagă un partener de circuit ca să îi însoțească, iar alegerea Simonei a fost prietena sa Irina.

Turneul demonstrativ ''A Day at the Drive'' va reuni opt dintre cei mai buni jucători din lume cu 67 de Grand Slam-uri câştigate în total şi se va disputa în două sesiuni, în faţa unui public de circa 4.000 de spectatori.

La turneul de la Adelaide sunt invitați Simona Halep, Ashleigh Barty, Serena Williams, Naomi Osaka, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem și Jannik Sinner.

Evenimentul de la Adelaide va lansa sezonul de tenis din Australia şi va avea loc la Memorial Drive Tennis Centre pe 29 ianuarie.