​Jucătoarea de tenis Paula Badosa (67 WTA) a anunţat, joi, că a fost testată pozitiv cu coronavirus în Australia, unde este în carantină la hotel în perspectiva primului turneu de Grand Slam al anului.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Am veşti proaste. După cum ştiţi, de când am venit la Melbourne am rămas în izolare în cameră. Astăzi, în a şaptea zi de carantină am primit un rezultat pozitiv la testul Covid-19.

Nu mă simt bine şi am unele simptome, dar voi încerca să mă fac bine cât mai curând posibil ascultându-i pe medici. Am fost dusă la alt hotel, unde voi rămâne în izolare şi voi fi monitorizată. Vă mulţumesc pentru susţinere. Vom reveni mai puternici”, a notat Badosa pe Twitter.

Anterior, autorităţile sanitare australiene au anunţat că patru sportivi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus, însă nu le-au precizat numele.

În total, 72 de jucători şi jucătoare de pe lista participanţilor la Australian Open se află în carantină, fără autorizaţia de a părăsi camera de hotel, după ce au fost contacţi cu persoane contaminate aflate în avioanele cu care au venit în Australia, potrivit News.ro.