Simona Halep a plecat spre Australia, acolo unde va participa, printre altele, la primul Grand Slam al sezonului (competiția de la Melbourne va avea loc în perioada 8-21 februarie 2021).

Simona HalepFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Într-o postare pe Instagram, Simona le-a arătat fanilor că s-a îmbarcat deja în avion, destinația fiind Australia.

Ce a spus Simona pe aeroport

"A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu. O perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm şi putem să jucam un Grand Slam foarte important.

Bine, toate sunt importante, dar la început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme şi să jucăm.

Da, mi-e foarte dor (n.r. de Darren Cahill). Şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă și să muncim.

Crăciunul l-am mai făcut (n.r. acasă). În ultimii ani am preferat să stau acasă şi să-l petrec cu părinţii. A fost a treia oară, consecutiv, dar revelionul şi să mai şi stau în ianuarie, e pentru prima dată după 15 ani" - Simona Halep, citată de Telekom Sport.

Halep va sta 14 zile în carantină la Adelaide, va juca un meci demonstrativ în acest oraș, iar de-abia apoi se va îndrepta spre Melbourne. Aici, Simona va juca la un turneu din categoria 500, iar apoi va participa la Australian Open.

Primul Grand Slam al sezonului va avea loc în perioada 8-21 februarie 2021. Simona Halep va fi cap de serie numărul doi.

La ediția din 2020, Halep a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă după un meci intens de Garbine Muguruza.