Australianul Bob Brett, fost antrenor al jucătorilor Boris Becker şi Goran Ivanisevic, a murit la vârsta de 67 de ani, informează lequipe.fr.

HotNews.roFoto: Hotnews

La jumătatea lunii octombrie, o postare pe Facebook publicată de fostul jucător sud-african Johan Kriek (de două ori câştigător al Australian Open în 1981 şi 1982), a dezvăluit că Bob Brett, suferind de cancer, mai avea doar două luni de trăit.

Brett şi-a început cariera sub îndrumarea legendarului antrenor Harry Hopman în 1974, pentru care a lucrat timp de cinci ani, înainte de a deveni mentorul multor mari jucători, cum ar fi Boris Becker (din 1987 până în 1991), Goran Ivanisevic (1991-1995), Mario Ancic, Andrei Medvedev, Nicolas Kiefer şi Marin Cilic, relatează News.ro.

Bob Brett a dat numele primei academii de tenis create de Patrick Mouratoglou, în 1996, Elite Team Bob Brett, de la Montreuil-sous-Bois, în regiunea Parisului.

"Sunt extrem de întristat de dispariţia lui Bob Brett, cu care am lucrat şase ani şi care m-a învăţat atât de multe la începutul carierei mele de antrenor", a declarat Mouratoglou, pe Instagram.