Are șapte titluri de Grand Slam cucerite, iar sora ei mai mică se poate lăuda cu o zestre impresionantă de 23. Venus Williams a explicat recent de ce nu se mai antrenează alături de Serena.

HotNews.roFoto: Hotnews

A împlinit 40 de ani în luna iunie a acestui an, dar nu se gândește, cel puțin momentan, să se retragă din tenisul profesionist.

Venus este una dintre marile jucătoare ale tenisului mondial, cu 7 titluri de Grand Slam în CV (5 Wimbledon-uri și două titluri la US Open).

Sportiva născută la Palm Beach Gardens, Florida, a explicat pentru essentiallysports.com de ce nu se mai antrenează de ani buni cu sora Serena.

"Nu, nu prea ne mai pregătim împreună. Am oprit acest lucru (n.r. antrenamentele) în urmă cu câțiva ani. Ne place să lucrăm la lucruri diferite. Astfel, am ajuns la concluzia următoare: cele mai bune antrenamente le facem separat" - Venus Williams.

"Serena preferă să lucreze foarte mult de pe baseline (n.r. de pe linia de fund), în timp ce mie îmi place să exersez cu totul alte lucruri. În plus, atunci când lucram împreună petreceam foarte mult timp cu întrebări de genul: , iar răspunsul era ", spune Venus râzând.

Împreună, surorile Williams au 30 de titluri de Grand Slam la simplu.

În cariera-i impresionantă, Venus a cucerit 49 de titluri WTA.

Venus și Serena s-au duelat de 32 de ori în circuitul mondial, scorul fiind 19-12 în favoarea surorii mai mici (Serena).