​​Rafael Nadal și Milos Raonic s-au calificat, vineri, în semifinalele Masters-ului de la Paris, după ce au obținut victorii în trei seturi împotriva lui Pablo Carreno, respectiv Ugo Humbert.

HotNews.roFoto: Hotnews

Nadal a pierdut primul set al partidei, însă și-a respectat statutul de principal favorit al competiției și s-a impus în fața lui Pablo Carreno, după o oră și 15 minute de joc, scor 4-6, 7-5, 7-1. Pentru un loc în finală, Rafa se va duela cu învingătorul partidei dintre Alexander Zverev (favorit 4) și Stan Wawrinka (12).

Milos Raonic (favorit 10) a avut nevoie de două ore și 20 de miunte pentru a trece de Humbert (34 ATP), acesta salvând două mingi de meci în tiebreak-ul setului decisiv. A fost 6-3, 3-6, 7-6(7) pentru canadian, care îl va întâlni pe Daniil Medvedev (cap de serie nr. 3) în semifinalele competiției.

Turneul indoor de la Paris (de categorie Masters) are loc în perioada 2-8 noiembrie și are premii totale în valoare de €3.901.015. Ultimul campion este Novak Djokovic, dar sârbul a refuzat să-și apere titlul la ediția din acest an. În aceste condiții, primii patru favoriți ai întrecerii sunt Rafael Nadal (1), Stefanos Tsitsipas (2 - eliminat), Daniil Medvedev (3) și Alexander Zverev (4).