Semifinalistă anul trecut la Roland Garros, Amanda Anisimova a fost eliminată fără drept de apel la ediția din 2020 (0-6, 1-6) de Simona Halep. Americanca a vorbit despre înfrângere și i-a transmit un mesaj jucătoarei noastre.

Amanda AnisimovaFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ce spune Anisimova despre meciul cu Halep

"Am jucat foarte prost, cred că este unul dintre cele mai rele meciuri pe care l-am jucat vreodată. Am făcut o groază de greșeli și nu mi-am putut reveni. Nici nu știu exact ce mi s-a întâmplat, a fost una dintre acele zile.

Am încercat să găsesc un ritm bun și am crezut până la final că-mi voi găsi loviturile, pentru că acesta este planul meu de fiecare dată. Nu am reușit însă acest lucru contra Simonei. A fost o zi proastă pentru mine.

Este totuși o experiență bună și voi învăța cu siguranță din asta. Îi doresc Simonei mult succes pentru restul turneului" - Amanda Anisimova, după înfrângerea cu Simona Halep.

De știut:

  • Site-ul oficial al competiției despre victoria Simonei: Ca un uragan
  • Simona Halep are un titlu la Paris (2018) și a mai disputat și alte două finale: 2014 (învinsă de Maria Sharapova) și 2017 (învinsă de Jelena Ostapenko).
  • Simona se află în fața unei serii foarte bune: a bifat a 17-a victorie consecutivă în circuitul WTA. Ultima înfrângere datează din ianuarie, din semifinalele de la Australian Open (a fost depășită de Garbine Muguruza).