Simona Halep a impresionat la meciul cu Amanda Anisimova, sportiva din SUA reușind să câștige un singur game. Jurnaliștii de la The Guardian au fost seduși de prestația sportivei noastre și au găsit chiar și o asemănare cu prestațiile din trecut ale Serenei Williams.

Simona HalepFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Calcă pe urmele Serenei

"E greu să-ți reamintești de o jucătoare - care nu e Serena Williams - să fi fost considerată o așa favorită clară la un turneu de Grand Slam, dar asta apasă pe umerii Simonei Halep" - The Guardian.

Călătoria Simonei în circuitul WTA

"A fost o călătorie interesantă a Simonei în ultimul timp. În 2018, ea a câștigat primul său turneu de Grand Slam la Roland Garros după ce pierduse trei finale, două dintre ele fiind dramatice, cu Jelena Ostapenko și Caroline Wozniacki" - The Guardian.

Primul Grand Slam și relaxarea de după

"A petrecut mult timp din 2019 relaxată pentru că deja își adjudecase un turneu de Grand Slam și a putut să-și continue munca fără a avea o supradoză de stres asupra rezultatelor.

Asta a condus la un an inconstant, dar i-a oferit și relaxarea pentru a o distruge pe Serena Williams, 6-2, 6-2, în finala de la Wimbledon" - The Guardian.

Backhandul, ce minunăție de lovitură

"Lovitura de grație a constituit-o un backhand în cross din alergare, care a lăsat-o fără soluție pe Anisimova la fileu. Halep a arătat minunat în meciul cu Anisimova", au mai scris britanicii de la The Guardian.

  • În urma acestui succes, Halep a egalat scorul meciurilor directe cu Anisimova: 1-1.
  • Site-ul oficial al competiției despre victoria Simonei cu Anisimova: Ca un uragan
  • Simona Halep are un titlu la Paris (2018) și a mai disputat și alte două finale: 2014 (învinsă de Maria Sharapova) și 2017 (învinsă de Jelena Ostapenko).
  • Simona se află în fața unei serii foarte bune: a bifat a 17-a victorie consecutivă în circuitul WTA. Ultima înfrângere datează din ianuarie, din semifinalele de la Australian Open (a fost depășită de Garbine Muguruza).