​Simona Halep și Amanda Anisimova se întâlnesc vineri, în al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, în turul al treilea de la Roland Garros. De asemenea, perechile Andreea Mitu/Patricia Țig și Monica Niculescu/Misaki Doi vor evolua în turul secund al probei de dublu.

Roland GarrosFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Terenul Philippe Chatrier:

Ziua de tenis de pe acest teren va începe la ora 12:00 (ora României) cu partida dintre Dominic Thiem (Austria, favorit 3) și Casper Ruud (Norvegia). Va urma apoi confruntarea dintre Simona Halep (2 WTA și principala favorită) și Amanda Anisimova (SUA, 29 WTA și cap de serie nr. 25), în jurul orei 14:00.

Terenul 9

Meciul de dublu dintre perechile Andreea Mitu/Patricia Țig și Varvara Gracheva/Jasmine Paolini (Rusia/Italia) va fi al doilea de pe acest teren. Înaintea acestuia mai are loc un meci de dublu masculin.

Terenul 11

Echipa Monica Niculescu/Misaki Doi (România/Japonia) se va duela cu perechea Gabriela Dabrowski/Jelena Ostapenko (Canada/Letonia, favorite 5) în primul meci de pe acest teren.

Terenul 13

Cuplul format din Horia Tecău și Jean Julien/Rojer (România/Olanda) se va duela, în al patrulea meci de pe acest teren, cu echipa Marcelo Arevalo/Jonny O'Mara (El Salvador/Marea Britanie). Înaintea acestui meci vor mai avea loc două meciuri de dublu masculin și unul de dublu feminin.

Este ediția cu numărul 118 a competiției de la Roland Garros, turneul disputându-se în perioada 27 septembrie - 11 octombrie 2020. Întrecerea de la Paris va putea fi urmărită în România în direct pe Eurosport și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.