Ana Bogdan și Sofia Kenin se vor întâlni joi, în al doilea meci de pe terenul Philippe Chatrier, în turul doi de la Roland Garros. În aceeași fază a competiției vor juca și Patricia Țig și Irina Bara, în timp ce la dublu vor evolua perechile Irina Begu/Raluca Olaru și Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (ambele în primul tur).

Roland GarrosFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Terenul Philippe Chatrier:

Ziua de tenis de pe acest teren va începe la ora 12:00 (ora României) cu partida dintre Jelena Ostapenko (Letonia) și Karolina Pliskova (Cehia, a doua favorită). Va urma apoi confruntarea dintre Ana Bogdan (93 WTA) și Sofia Kenin (SUA, cap de serie nr. 4), în jurul orei 13:30.

Terenul 3

Duelul dintre Patricia Țig (58 WTA) și Christina McHale (SUA, 81 WTA) va fi al treilea de pe acest teren, după două meciuri de pe tabloul masculin.

Terenul 5

Irina Bara (142 WTA) și Alison Van Uytvanck (Belgia, 65 WTA) se întâlnesc în al treilea meci de pe acest teren, după un meci de dublu feminin și unul de simplu feminin.

Terenul 10

Meciul de dublu dintre perechile Irina Begu/Raluca Olaru - Elise Mertens/Aryna Sabalenka (Belgia/Belarus, favorite 3) este al patrulea (ultimul) de pe acest teren. Înaintea acestuia mai au loc două meciuri de dublu feminin și unul de simplu masculin.

Terenul 13

Perechea Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda, cap de serie nr. 12) intră în competiție în al patrulea meci de pe acest teren [vs Cristian Garin/Pedro Martinez (Chile/Spania)], după o partidă de dublu feminin, una de simplu masculin și una de simplu feminin.

Este ediția cu numărul 118 a competiției de la Roland Garros, turneul disputându-se în perioada 27 septembrie - 11 octombrie 2020. Întrecerea de la Paris va putea fi urmărită în România în direct pe Eurosport și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.