Simona Halep și Irina Begu se întâlnesc miercuri, în al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, în turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Țig și Sorana Cîrstea vor evolua în primul tur al probei de dublu.

Simona HalepFoto: rolandgarros.com/ Corinne Dubreuil / FFT
  • Terenul Suzanne-Lenglen:

Ziua de tenis de pe acest teren va începe la ora 12:00 (ora României) cu partida dintre Stan Wawrinka (Elveția, favorit 16) și Dominik Koepfer (Germania). Va urma confruntarea dintre Dominic Thiem (Austria, cap de serie nr. 3) și Jack Sock (SUA). După aceste meciuri, în arenă vor intra Simona Halep (principala favorită) și Irina Begu (72 WTA), nu înainte de ora 16:00.

Citește și: Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi

  • Terenul 3

Perechea Ana Bogdan/Rebecca Peterson (România/Suedia) se va duela cu echipa Marie Bouzkova/Arantxa Rus (Cehia/Olanda), în al doilea meci de pe acest teren (după o confruntare de pe tabloul de dublu feminin).

  • Terenul 5

Perechea Monica Niculescu/Misaki Doi (România/Japonia) se va întâlni cu echipa Irina Bara/Fanny Stollar (România/Ungaria), în al treilea meci de pe acest teren (după un meci de simplu masculin și unul de dublu feminin).

  • Terenul 10

Cuplul Laura Paar/Julia Wachaczyk (România/Germania) se va duela cu perechea Viktoria Kuzmova/Kristyna Pliskova (Slovacia/Cehia, favorite 13), în primul meci de pe acest teren.

Apoi, tot pe acest teren, va începe confruntarea dintre Andreea Mitu/Patricia Țig și Madison Brengle/Yana Sizikova (SUA/Rusia).

După ce vor mai avea loc două partide (unul de simplu masculin și unul de dublu masculin), va urma duelul dintre echipa Sorana Cîrstea/Sara Sorribes Tormo (România/Spania) și perechea Alison Riske/Ajla Tomljanovic (SUA/Australia).

*toate confruntările de dublu feminin au loc în primul tur al competiției

Este ediția cu numărul 118 a competiției de la Roland Garros, turneul disputându-se în perioada 27 septembrie - 11 octombrie 2020. Întrecerea de la Paris va putea fi urmărită în România în direct pe Eurosport și LiveText și LiveScore pe HotNews.ro.