În lumea tenisului se discută în aceste momente numai despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open (după ce a lovit cu mingea o arbitră de linie), iar printre cei care au comentat evenimentul se numără și Nick Kyrgios.

HotNews.roFoto: Hotnews

În stilu-i bine cunoscut, australianul și-a dat cu părerea despre incidentul în care a fost implicat liderul mondial.

"Puneţi-mă pe mine în locul . . Eu câţi ani aş fi fost suspendat?", a scris Kyrgios, care nu participă la US Open, pe reţelele de socializare.

De asemenea, el a organizat un sondaj, cu trei variante de răspuns:

1) cinci ani

2) zece ani

3) douăzeci de ani.

Dintre cei care îl urmăresc pe rețelele sociale, cei mai mulți au ales ultima variantă - 20 de ani.

Australianul l-a criticat pe Novak Djokovic, în iunie, când acesta a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, în urma participării la Adria Tour, competiţie pe care a sârbul a organizat-o, transmite News.ro.

"Rugăciuni pentru toţi jucătorii care au contractat Covid-19. Nu mai spuneţi că tot ceea ce am făcut eu a fost sau . Asta-i crema", a declarat Kyrgios, la acel moment, pe reţelele de socializare.

Momente incredibile la US Open: Novak Djokovic a fost descalificat de la Grand Slam-ul american în optimi după ce a lovit cu mingea o arbitră de linie. Gestul a venit imediat după ce sârbul și-a cedat serviciul, iar Pablo Carreno Busta trecuse în avantaj în primul set, scor 6-5.​

Postarea lui Nick Kyrgios: