Ce se va întâmpla cu Novak Djokovic după incidentul de la US Open

de A.I.     HotNews.ro
Luni, 7 septembrie 2020, 9:11 Sport | Tenis


Novak Djokovic si patania de la US Open
Foto: Captura Twitter
Fără să fi cunoscut gustul înfrângerii în 2020, Novak Djokovic a părăsit US Open-ul în optimi din cauza unui gest necugetat: a lovit cu mingea, neintenționat e adevărat, o arbitră de linie, iar supervizorul turneului l-a descalificat. Organizatorii de la Flushing Meadows au anunțat ce se va întâmpla acum cu liderul ierarhiei ATP.

Prima reacție a lui Nole după descalificarea de la US Open.

Ce au spus organizatorii într-un comunicat de presă

"În conformitate cu regulamentul turneului de Grand Slam şi în urma acţiunilor sale de lovire intenţionată a unei mingi în mod periculos sau nesăbuit pe teren sau lovirea unei mingi cu neglijenţă desconsiderând consecinţele, arbitrul turneului US Open l-a descalificat pe Novak Djokovic din ediţia 2020 a US Open.

Deoarece a fost descalificat, Djokovici va pierde toate punctele câştigate la US Open şi va primi o amendă egală cu premiul câştigat la turneu, în plus faţă de orice altă amendă sau de toate amenzile percepute cu privire la incidentul ofensator", au anunţat organizatorii de la US Open.

Prin calificarea în optimi, Nole își asigurase un premiu de 250.000 de dolari și 180 de puncte în ierarhia ATP de simplu.

Dacă ar fi câștigat turneul (era mare favorit), Djokovic ar fi primit 2,53 milioane de dolari și 2000 de puncte.

Pe lângă faptul că a pierdut punctele și banii pentru participarea la US Open, Novak ar putea fi sancționat suplimentar.

Momente incredibile la US Open: Novak Djokovic a fost descalificat de la Grand Slam-ul american în optimi după ce a lovit cu mingea o arbitră de linie. Gestul a venit imediat după ce sârbul și-a cedat serviciul, iar Pablo Carreno Busta trecuse în avantaj în primul set, scor 6-5.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















6006 vizualizari

  • -5 (13 voturi)    
    Serios ? (Luni, 7 septembrie 2020, 9:28)

    brifcor [utilizator]

    Premiu de 2.535 milione ? Adicã 2 miliarde jumate ? Hai, mă...
  • +3 (9 voturi)    
    "ar putea fi sancționat suplimentar" (Luni, 7 septembrie 2020, 12:48)

    liviu_ [utilizator]

    eu zic sa-l impuste!

    bine ca va laudati cu un anume john m. ....

    exagerat regulamentul!
    sunt FOARTE curios sa aflu ce scrie ca se intampla daca lovesti INTENTIONAT pe cineva?! exista vreun lunetist in tribune?! la ce pedeapsa au pentru o greseala asa m-as astepta...
    • +1 (5 voturi)    
      E dur dar corect regulamentul ! (Luni, 7 septembrie 2020, 15:05)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

      Putea sa o loveasca in gat sau in tampla si sa o omoare !

      PS. Asa o sa il responsabilizeze iar timp sa mai stranga milioane si turnee de GS ori ATP este suficient in continuare !


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by