A fost eliminată după ce a condus la un moment dat cu 6-1, 5-1 și a avut și patru mingi de meci, iar apoi a criticat aspru condițiile de joc de la US Open. Kristina Mladenovic are parte de încă un eveniment nefericit la Flushing Meadows, aventura ei la New York fiind un adevărat coșmar.

HotNews.roFoto: Hotnews

A părăsit prematur competiția de simplu după un meci halucinant: a avut 6-1, 5-1, a ratat patru mingi de meci, iar până la urmă a cedat incredibil meciul: a pierdut decisivul cu 6-0.

Kristina Mladenovic s-a luat de organizatori și a criticat condițiile existente la US Open: se simte privată de libertate, precum prizonierii sau criminalii.

La doar câteva zile distanță, franțuzoaica a avut parte de o altă "surpriză" din partea organizatorilor: perechea Mladenovic / Babos (principalele favorite ale competiției) a fost exclusă din întrecere.

Motivul? Carantina la care este supusă Mladenovic după ce a intrat în contact cu Benoit Paire, sportiv al cărui test la Covid-19 a fost pozitiv (a fost de altfel exclus din turneu).

Perechea Kristina Mladenovic / Timea Babos (Franța / Ungaria) ar fi trebuit să joce duminică în optimile de la US Open, însă organizatorii au emis un comunicat de presă prin care au anunțat că meciul nu va mai avea loc.

Dublul format din Gabriela Dabrowski / Alison Riske a mers mai departe fără să joace.

Conform jurnalistului Christopher Clarey, de la The New York Times, Mladenovic va fi obligată să se izoleze timp de 14 zile într-o cameră de hotel.

"Dacă aș fi știut că un meci de 40 de minute de cărți, cu mască, împotriva unui jucător testat pozitiv (Benoit Paire), și în cele din urmă negativ, ar avea aceste consecințe, nu aș fi pus piciorul la US Open", a spus Kiki.