Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat că i se pare ciudat faptul că nu participă la US Open, dar consideră că a fost o decizie bună şi a precizat că nu are regrete.

HotNews.roFoto: Hotnews

“M-am uitat doar în prima zi la meciuri. Mă simt ciudat să nu fiu la US Open, dar cred că a fost o decizie bună. Nu am niciun regret că nu m-am dus”, a afirmat Halep într-un interviu pentru TVR.

Ea a menţionat că nu a discutat cu niciuna dintre participantele la turneu despre restricţiile decise în contextul pandemiei de coronavirus: “Nu am vorbit cu nimeni, le-am lăsat să se concentreze pentru turneu. Dar aşa a fost şi la Praga. Sunt reguli potrivite pentru situaţia în care suntem. Sunt restricţii foarte mari, dar (la Praga) m-am simţit liberă pe teren. Pe teren nu mi-a fost teamă să joc şi să mă desfăşor”.

În ceea ce priveşte o glumă a antrenorului Darren Cahill, care ar fi spus că Halep îl concedia dacă i-ar fi propus să joace la US Open, românca a spus: “Nu n-aş fi făcut asta. El mereu m-a înţeles şi mi-a acceptat dorinţele. Nu m-a forţat cu nimic niciodată”.

Pentru Simona Halep, prioritatea este acum turneul de la Roland Garros. “Sper să joc cât mai bine la Roland-Garros, care rămâne prioritate. Sper să nu fie atâât de greu cum se presupune că e la US Open”, a spus Halep, potrivit News.ro.