Irina Camelia Begu va fi prima jucătoare din România care va evolua luni la turneul de la Palermo. Locul 81 WTA, Begu o va întâlni pe Laura Siegemund (65 WTA). Vor mai juca pe 3 august Sorana Cîrstea, Laura Paar, Patricia Țig și Elena Bogdan (la dublu).

HotNews.roFoto: Hotnews
  • În România, competiția poate fi urmărită în direct pe Digisport.

Programul de luni al jucătoarelor din România:

Irina Begu (81 WTA) se va duela cu Laura Siegemund (65 WTA) într-o partidă care va începe la ora 17:00 (pe terenul 6).

Sorana Cîrstea (75 WTA) va juca în primul tur cu Sara Errani (169 WTA, beneficiară a unui wild card). Meciul este al doilea de pe arena centrală, după duelul dintre Arantxa Rus și Donna Vekic (va începe la ora 17:00).

Laura Ioana Paar (204 WTA) va juca în ultimul tur al calificărilor cu Liudmila Samsonova (117 WTA). Partida este a doua de pe terenul 12, după confruntarea dintre Aliaksandra Sasnovic (119 WTA) și Lara Arruabarrena (149 WTA), tot din calificări.

Perechea Elena Bogdan/Reka-Luca Jani (România/Ungaria) va da piept cu echipa Ulrikke Eikeri/Elixane Lechemia (Norvegia/Franţa) în al patrulea meci, ultimul, de pe terenul 2.

Palermo Ladies Open se dispută în perioada 3-9 august, pe zgură. Este primul turneu care are loc după întreruperea circuitului WTA din cauza pandemiei de coronavirus.

Are premii totale în valoare de $202.250, face parte din categoria International, iar ultima campioană (din 2019) este Jil Teichmann din Elveția. Principala favorită a întrecerii este Petra Martic, din Croația.

Programul complet al zilei: