​După seria de infectări cu Covid-19 de la Adria Tour, Nick Kyrgios a avut mai multe declarații în care i-a criticat, printre alții, pe Novak Djokovic și Alexander Zverev. Jucătorul australian a fost aspru certat de o legendă a sportului alb, acesta numindu-l pe Nick "șobolan".

HotNews.roFoto: Hotnews

Novak Djokovic a fost primul certat de Kyrgios pentru organizarea Adria Tour, iar apoi Alexander Zverev a intrat în vizorul cuvintelor australianului după ce a părăsit mai devreme izolarea pentru a participa la o petrecere.

Văzând atacurile australianului la adresa colegilor din circuitul ATP, Boris Becker a ieșit și el la rampă cu unele postări pe Twitter.

Astfel, fostul mare campion german l-a numit pe Kyrgios "șobolan": "Nu-mi plac șobolanii! Oricine își atacă un coleg de circuit nu poate fi prieten cu mine! Uită-te în oglindă Nick înainte să crezi că ești mai bun ca noi", a scris Becker pe Twitter.

Răspunsul lui Nick a venit imediat, tot pe Twitter: "Pentru Dumnezeu, Boris, nu încerc să arunc pe nimeni sub un autobuz. E o pandemie globală și dacă cineva face ceea ce a făcut Alex (n.r. Zverev), atunci îl voi trage la răspundere, e atât de simplu".

"Șobolan, doar pentru că am tras pe cineva la răspundere? Ciudată modalitate de gândire din partea unui campion", a mai spus Kyrgios.

Discuția nu s-a încheiat însă aici. Boris Becker l-a luat peste picior pe australian întrebându-l cum este acolo făcând referire la performanțele australianului din tenis, în timp ce Nick a spus despre fostul mare campion că este "o gogoașă mai mare decât credeam".

Adria Tour, un adevărat focar de infecție cu coronavirus

Începând de duminică (n.r. 21 iunie), atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut, iar aici vorbim doar despre sportivi, nu despre spectatorii de rând care au luat parte la Adria Tour fără nicio regulă de distanțare socială.

Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia.

Lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia.

Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru Covid-19.

La Adria Tour nu au existat niciun fel de reguli de distanțare socială.

Citește și: