​Nu s-au încheiat bine valurile criticilor după Adria Tour (turneu organizat de Novak Djokovic) și un alt scandal lovește din plin în tenisul mondial. Alexander Zverev a ieșit mai devreme din izolare și a oferit imagini care au devenit virale: a participat la o petrecere unde nu a existat niciun fel de distanțare socială.

Alexander Zverev, la petrecereFoto: Captura YouTube

Participant și el la Adria Tour, Zverev a ieşit negativ la testele pentru Sars-CoV-2, dar a promis că se autoizolează 14 zile şi şi-a cerut scuze pentru că a pus în pericol sănătatea celor prezenţi la eveniment.

Că lucrurile nu au stat chiar așa se poate lesne observa în mai multe înregistrări devenite virale.

Ce i-a transmis Kyrgios după ce a văzut imaginile

"Mă trezesc şi văd mai multe lucruri controversate care se întâmplă în toată lumea. Un lucru care m-a blocat a fost să-l văd pe Sascha Zverev din nou, omule. Cât de egoist poţi fi?

Dacă îndrăzneşti să postezi un după ce l-ai făcut pe managerul tău să ţi-l scrie în numele tău, spunând că te vei autoizola 14 zile şi că îţi ceri iertare în faţa publicului pentru că i-ai pus sănătatea în pericol, cel puţin ai curajul să stai înăuntru 14 zile", a spus NickKyrgios.

Imaginile cu Alexander Zverev la petrecere și răspunsul lui Kyrgios:

Adria Tour, un adevărat focar de infecție cu coronavirus

Începând de duminică (n.r. 21 iunie), atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut, iar aici vorbim doar despre sportivi, nu despre spectatorii de rând care au luat parte la Adria Tour fără nicio regulă de distanțare socială.

Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia.

Lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia.

Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru Covid-19.

La Adria Tour nu au existat niciun fel de reguli de distanțare socială.

Citește și: