​​Sports Festival a anunţat, sâmbătă, organizarea unui turneu amical, între 2-5 iulie, la Cluj-Napoca, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari. La Winners Open, care se va disputa fără spectatori, şi-au anunţat prezenţa şi Irina Begu şi Gabriela Ruse. Câştigătoarea turneului va juca apoi în amicalul dublu mixt alături de Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit organizatorilor, câştigătoarea Winners Open va primi 10.000 de dolari, transmite News.ro.

La start se vor afla şase jucătoare: Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun şi Miriam Bulgaru.

”Accesul publicului la eveniment este restricţionat şi, din păcate, în afară de televiziunea deţinătoare a drepturilor de difuzare, Digi Sport, nu putem acredita alţi jurnalişti. Este o măsură necesară pentru limitarea numărului de persoane în zona de desfăşurare a evenimentului şi siguranţa jucătoarelor”, au arătat organizatorii.

Turneul va avea loc pe zgură, la Winners Sports Club din Cluj-Napoca.

Jucătoarele vor avea circuite diferite de acces în incinta bazei sportive, pază pentru a restricţiona accesul publicului, dezinfecţie constantă şi limitarea interacţiunii cu personalul bazei.

Meciurile se vor juca doar cu un arbitru de linie şi cel de scaun, copiii de mingi vor purta mănuşi, iar jucătoarele îşi vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 şi la 9 game-uri şi vor fi dezinfectate cu lampă UV.

Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în două grupe a căror componenţă va fi decisă prin tragere la sorţi. În 2-3 iulie se vor juca partide din grupe, în 4 iulie semifinalele, iar în 5 iulie finala şi meciul de dublu mixt.