Roger Federer a declarat că nu se antrenează în această perioadă, deoarece nu consideră necesar, subliniind că, în opinia sa, competiţiile de tenis nu se vor relua prea curând.

HotNews.roFoto: Hotnews

Federer a discutat, prin videoconferinţă, cu Gustavo Kuerten, în cadrul evenimentului «Vencendo Juntos» («Câştigăm împreună») pentru strângerea de fonduri pentru ajutorarea a 35.000 de familii în Brazilia.

"Nu mă antrenez în această perioadă, pentru că, sincer, nu văd rostul. Sunt mulţumit de starea mea fizică, dar reluarea competiţiilor este departe după părerea mea. Şi cred că este important să profit mental de această pauză, în acest stadiu al carierei mele, după ce am jucat atâta tenis", a declarat Federer.

El a vorbit şi despre reluarea competiţiilor. "Nu îmi pot imagina arene goale. Sper că nu se va ajunge aici. Sigur că putem juca şi fără spectatori, dar sper că totuşi circuitul se va relua aşa cum a fost, chiar dacă trebuie să mai aşteptăm puţin. Sau pe terenuri mai mari umplute doar pe jumătate", susține News.ro.