Nick Kyrgios a realizat încă un live pe Instagram, de această dată colegul de discuție fiind Andy Murray. Printre multele subiecte discutate, australianul a revenit la Novak Djokovic, jucător care îi este "foarte drag". "Nu vreau să stârnesc controverse, dar ești mai bun decât Djokovic", i s-a adresat Nick scoțianului.

HotNews.roFoto: Hotnews

În sprijinul afirmațiilor sale, australianul a adus aminte de un meci în care nu a putut să câștige decât patru game-uri contra lui Andy. Este vorba despre o partida disputată în 2014, la Montreal, iar Murray s-a impus cu un dublu 6-2.

Kyrgios a simțit imediat pericolul din terenul advers atunci când serviciile sale (recunoscute în circuit pentru forță și precizie) au fost returnate cu ușurință de către adversar.

"În acea zi am simțit efectiv că nu mai știam ce înseamnă tenisul. Am vrut să ies de pe teren după primele 4-5 game-uri, sincer îți spun. Îmi returnai serviciul, lucru pe care Rafa nu-l făcea, așa că m-am gândit imediat că sunt în pericol.

Djokovic se ferea de serviciul meu, în schimb tu mi l-ai returnat solid, vrând să lovești direct câștigător. În ultimele ocazii în care am jucat cu Djokovic, a încercat să se ferească de serviciul meu, dar tu ai luat-o în plin" - Nick Kyrgios.

Murray, mai bun decât Djokovic

"Nu vreau să fac declarația asta să sune a controversă, dar, sincer, cred că ești mai bun decât Djokovic. Oamenii de pe social media vor zice că nu am dreptate, pentru că Djokovic a câștigat atâtea Grand Slam-uri...", a încheiat australianul.

Răspunsul lui Andy a fost unul cât se poate de diplomat: "Rezultatele arată probabil altceva".

Murray și Kyrgios s-au întâlnit de 5 ori, scorul fiind de 4-1 în favoarea scoțianului. De altfel, Nick a câștigat singul său meci contra lui Andy în 2018, la Queen's, atunci când britanicul avea deja probleme de sănătate

De ce crede Nick Kyrgios că Novak Djokovic nu este cel mai bun jucător din toate timpurile