Nick Bollettieri este un nume foarte cunoscut în lumea tenisului, el fiind considerat unul dintre cei mai mari antrenori din istorie. Americanul în vârstă de 88 de ani a fost internat de urgență la spital după ce s-a prăbușit pe teren în timpul unei lecții.

Nick BollettieriFoto: Wikipedia

"Pe teren, ca în fiecare zi la cei 88 de ani ani ai săi, Nick efectiv s-a prăbușit ", a anunțat fostul jucător de tenis Jimmy Arias (fost ocupant al locului 5 mondial).

"M-a sunat, am vorbit cu el, era într-o stare de spirit ok, cu excepția faptului că nu a fost niciodată pe mâna medicilor", a completat Arias, citat de Tennis Channel.

Bollettieri ar fi suferit, conform sursei citate mai sus, o infecție în zona rinichilor. El se află acum în afara oricărui pericol și va fi externat în următoarea perioadă.

De-a lungul unei cariere impresionante, Bollettieri a șlefuit jucători importanți precum Andre Agassi, Jim Courier, Monica Seles și Mary Pierce.

De asemenea, a mai colaborat cu nume cunoscute precum Maria Sharapova, Daniela Hantuchova, Jelena Jankovic, Sabine Lisicki, Sara Errani, Tommy Haas, Max Mirnyi, Xavier Malisse, Venus Williams, Serena Williams, Martina Hingis, Anna Kournikova, Marcelo Rios și Kei Nishikori.