Tenisul a luat o pauză pe termen nedeterminat, iar sportivii se află în aceste momente în izolare. Departe de tenis după turneul de la Dubai (pe care l-a și câștigat de altfel), Simona Halep a postat joi pe contul personal de Instagram două fotografii și a spus ce îi lipsește cel mai mult în această perioadă.

Simona HalepFoto: Facebook/ Simona Halep

Campioana en-titre de la Wimbledon a postat două imagini în care apare alături de Darren Cahill. Una este de pe unul din terenurile de antrenament de la Madrid (complexul de la Caja Magica), iar cealaltă de pe arena centrală unde se află alături de trofeul competiției de categorie Premier Mandatory.

Simonei îi lipsesc tenisul, Darren și turneul de la Madrid care ar fi trebuit să aibă loc în această perioadă. Australianul i-a răspuns prin două emoticoane care înfățișau un zâmbet și un îndemn la a rămâne puternică indiferent de situație.

Halep a câștigat de două ori întrecerea de la Madrid: în 2016 și 2017 (victorii în finală cu Dominika Cibulkova, respectiv Kristina Mladenovic). A mai disputat o finală în 2014: a fost învinsă de Maria Sharapova.

Sursa foto: Simona Halep / Instagram