​Sorana Cîrstea face senzație la turneul virtual de la Madrid, competiție unde s-a calificat în semifinale. După victoria cu Bianca Andreescu, jucătoarea din România a precizat că este mai stresată în fața consolei decât pe teren.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Jur că sunt mult mai stresată decât pe teren. Mi-am zis 'Sorana, nu se poate, e doar un joc'. Sunt în semifinale, pentru prima dată! Toată lumea joacă aproape la fel ca în realitate. Jur că toate fetele joacă similar. Este foarte interesant. Mi-au plăcut mult aceste zile" - Sorana Cîrstea la final, citată de Agerpres.

În semifinale, Sorana o va întâlni pe franțuzoaica Fiora Ferro (7-6 (3) cu Donna Vekic).

Semifinale:

Sorana Cîrstea - Fiona Ferro

Caroline Wozniacki - Kiki Bertens

Masculin

Andy Murray - Diego Schwartzman

Stefanos Tsitsipas - David Goffin

După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.

Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19, au anunţat organizatorii.

Sorana Cîrstea s-a calificat în semifinalele turneului virtual de la Madrid