​Vicepreşedintele federaţiei germane de tenis, Dirk Hordoff, consideră propunerea tenismenului Roger Federer cu privire la fuziunea WTA-ATP ca un act de imagine şi nu crede că o astfel de acţiune va rezolva problemele din tenis, transmite News.ro.

Tenis de campFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Sunt în favoarea unei discuţii aprofundate pe această temă. Dar un mesaj pe Twitter nu poate avansa lucrurile. Federer avea nevoie pur şi simplu de mai mulţi urmăritori pe contul său de Twitter.

Este esenţial să profiţi de acest moment fără media. Este o lipsă de perspectivă. Fuziunea ATP şi WTA nu va rezolva nicio problemă în acest moment. Fuziunea ar trebui să înceapă cu ITF şi Grand Slam-urile", a declarat Hordoff, potrivit lefigaro.fr.

Elveţianul Roger Federer a scris, miercuri, pe Twitter, că acum este momentul potrivit pentru o fuziune între forurile care conduc circuitul masculin şi pe cel feminin în tenis, ATP şi WTA.

“Mă întreb… doar eu mă gândesc că acum este momentul ca tenisul masculin şi cel feminin să se unească şi să fie unul?”, a scris Federer, precizând apoi: “Îmi imaginez o fuziune între WTA şi ATP. Nu vorbesc despre a uni competiţiile pe teren, ci despre o fuziune a forurilor (ATP şi WTA) care conduc circuitul masculin şi pe cel feminin”.

Cum vede Roger Federer viitorul tenisului și ce variantă surprinzătoare propune