​Simona Halep a stat de vorbă cu jurnaliștii de la CNN, campioana de la Wimbledon atingând subiecte precum izolarea din România sau momentul când s-ar putea reveni pe terenul de joc.

Simona HalepFoto: Facebook/ Simona Halep

Despre izolarea din România

"Nu am ieșit deloc afară. Sunt o persoană care ia aceste lucruri foarte în serios. Izolarea a fost foarte strictă aici în România. Am avut militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară. A fost o situație îngrijorătoare în România" - Simona Halep pentru CNN.

Nu se uită prea mult la tv

"Încerc să nu privesc prea mult la TV sau să citesc prea multe știri deoarece mi se pare foarte îngrijorător. Prefer să mă concentrez în a ajuta, unde pot. Eu îmi fac datoria și stau în casă. Trebuie să fim puternici și pozitivi" -Simona Halep.

Când crede că va reveni pe terenul de joc

"Cred că dacă vom juca din nou tenis în septembrie, putem spune că am învins, pentru că înseamnă că amenințarea virusului se va termina. În acest moment putem doar visa că vom juca un Grand Slam. Desigur, susțin toate turneele și aștept cu nerăbdare să joc, dacă voi putea" - Simona Halep.

Cea mai lungă perioadă fără tenis din cariera ei

"Este ciudat să nu știm când vom putea juca din nou turnee. Pe ce suprafață vom juca? În ce țară? Nu există răspunsuri în acest moment, așa că este dificil să planifici înainte. Este dificil să stau atât fără tenis. Cea mai lungă perioadă din cariera mea, fără tenis", a mai spus Simona Halep.

WTA și ATP au anunțat că următorul termen la care să se reia competițiile ar fi la jumătatea lunii iulie, dar este tot mai greu de crezut că se va putea juca tenis în vara acestui an.