Un bărbat din Anglia a rugat-o pe Simona Halep să îi ureze fetei sale „La mulți ani”. Bărbatul a postat pe rețelele de socializare și două clipuri video cu fetița în timp ce joacă tenis. Trevor Marshall i-a cerut aceeaşi favoare şi lui Andy Murray, potrivit Mediafax.

Simona HalepFoto: Facebook/ Simona Halep

Simona Halep are fani în toată lumea. Fostul lider mondial a fost rugată de Trevor Marshall, un bărbat din Anglia, să îi transmită fetiţei sale, care se află în izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus, un mesaj de „La mulţi ani”.

„Salut Simona Halep, sper că eşti bine în aceste vremuri ciudate. Fiica mea Emily va împlini în curând 12 ani şi fiind în izolare vreau să îi fac ziua cât mai frumoasă posibil. Iubeşte tenisul după cum poţi vedea şi mă întrebam dacă ai putea să îi trimiţi un mesaj de ziua ei? Ar fi un AS”, a scris bărbatul, pe 14 aprilie, pe contul lui de Twitter, alături de un clip video în care cea mică juca tenis.

Cum Simona Halep nu a răspuns cerinţei lui Trevor Marshal, acesta a revenit miercuri cu rugămintea. A postat un alt clip video, în care cea mică merge pe un monociclu şi ţine duble cu mingea de tenis.

„Bună Simona Halep, ţi-am scris pe Twitter şi în urmă cu o săptămână şi te-am rugat dacă poţi face un mic video în care să îi urezi lui Emily, care se află în izolare de ziua ei de naştere. Acum sper că acest clip video, în care ea (n.red. - Emily) în timp ce merge pe un monociclu ţine duble cu mingea de tenis, să te facă să îţi dai seama că iubeşte tenisul şi că această urare din partea ta i-ar face ziua de naştere foarte specială”, a mai scris tatăl fetiţei.

Trevor Marshall i-a cerut aceeaşi favoare şi lui Andy Murray.