​Aflată în izolare de câteva săptămâni, Simona Halep se pregătește așa cum poate și speră ca lucrurile să revină la normal într-o zi. Într-o perioadă nu tocmai fericită din cauza pandemiei de Covid-19, fostul lider WTA are și motive de bucurie.

Simona HalepFoto: Facebook/ Simona Halep

Când crede că se va juca tenis din nou

”Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că sunt greutăți destul de mari acolo, legate de sănătate.

Realist, realist... foarte realist acum, eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm” - Simona Halep, într-un interviu pentru Digisport.

Ce o bucură în vremea pandemiei de coronavirus

”Este foarte bine, crede-mă, să te trezești dimineața fără alarmă. Chiar mi s-a spus că e periculos, pentru că mă voi obișnui asa, dar nu se pune problema de așa ceva.

Dar, mă bucur din plin că pot avea o viață normală, diferită față de cea de până acum”, a mai spus Simona Halep, la Digisport.

Ultimul turneu la care Simona a participat a fost de la Dubai, competiție pe care de altfel Halep a și câștigat-o.

Oficialii WTA și ATP au precizat că următorul termen la care meciurile să fie reluate este 13 iulie. Văzând însă ce se petrece în lume, este greu de crezut că această dată este una care va fi respectată.