​Sezonul de tenis a luat o pauză pe o perioadă nedeterminată din cauza pandemiei de coronavirus cu care se confruntă omenirea în acest moment. Fiecare sportiv se pregătește acasă, așa cum poate. Din acest punct de vedere, Darren Cahill se poate considera un norocos: are acces la un teren de tenis, acolo unde o pregătește pe o tânără speranță.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-o postare făcută sâmbătă pe contul său de Instagram, australianul de 54 de ani poate fi observat cum o pregătește de zor pe Tahlia, nimeni altcineva decât fiica sa.

În înregistrarea de câteva secunde, Darren poate fi observat cum exersează alături de Tahlia dreapta inversă. La finalul antrenamentului își face apariția în respectiva postare și Benjamin, fiul antrenorului alături de care Simona Halep a cucerit Roland Garros-ul în 2018.

ATP și WTA speră ca meciurile din 2020 să fie reluate odată cu debutul sezonului de iarbă, rămâne însă de văzut dacă situația se va îmbunătăți sau nu până la Wimbledon (organizatorii britanici nu exclud nicio variantă, existând chiar și posibilitatea ca al treilea Grand Slam al anului să fie amânat sau chiar anulat).

Darren Cahill și antrenamentul de sâmbătă: