În urmă cu mai multe zile, a afirmat că așteaptă să fie testat pentru că are toate simptomele noului coronavirus. Între timp, i-a recunoscut jucătoarei Andrea Petkovic că a mințit și că nici măcar nu știe de ce a făcut-o. Bernard Tomic este jucătorul de tenis care se joacă de-a virusul într-o perioadă în care numărul deceselor la nivel mondial din cauza Covid-19 a depășit 21.000.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pe 16 martie, în fluxul mondial al știrilor circula din plin declarația lui Bernard Tomic. Acesta se simțea rău, se izolase la Miami și aștepta să fie testat pentru că avea simptomele noului coronavirus.

Între timp, jucătorul australian de tenis i-a recunoscut germancei Andrea Petkovic că nu prea suferă de nimic și că totul a fost o minciună. Mai mult, Tomic i-a spus nemțoaicei că nici măcar nu știe de ce a mințit.

Preocupată de soarta colegului de muncă, Petkovic i-a scris acestuia și a avut stupoarea să afle că Tomic a mințit în legătură cu coronavirusul.

"Știm cu toții că este un rebel. Trăsăturile sale balcanice ies la iveală. De multe ori vorbește fără să gândească, iar ultimul exemplu este declarația despre coronavirus. În urmă cu câteva zilei i-am scris și a recunoscut că totul este o minciună și că nici măcar nu știe de ce a facut-o", a precizat Andrea Petkovic, citată de Punto de Break.

De-a lungul timpului, Tomic a oferit mai multe declarații cu care a ieșit în evidență, una dintre ele fiind aceea că nu a iubit niciodată tenisul, că joacă doar pentru bani și că se simte prizonier.

Tomic se află pe locul 202 în clasamentul ATP, iar cel mai bun loc ocupat a fost 17, în 2016. A câștigat din tenis $6.115.655.