Roger Federer le-a transmis un mesaj fanilor săi pe contul personal de Instagram. Astfel, marele campion elvețian şi-a sfătuit susţinătorii să fie atenţi la igiena proprie şi să evite pe cât mai mult posibil contactul cu alte persoane.

HotNews.roFoto: Hotnews

Roger Federer s-a înregistrat şi a postat pe reţelele de socializare un mesaj pentru toţi susţinătorii săi.

Acesta a vorbit despre importanţa igienei în timpul pandemiei de coronavirus şi despre nevoia de a sprijini persoanele în vârstă care au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de COVID-19.

Mesajul lui Roger Federer în vremea pandemiei de coronavirus

"Şi eu stau în casă. Nu am mai strâns mâna cuiva de mult timp. Mă spăl des pe mâini, cum ar trebui să facem de obicei. Acum, este şi mai important să ne ajutăm unul pe celălalt, mai ales pe cei mai bătrâni.

Ei au un risc mai mare de a se îmbolnăvi. Păstraţi distanţa unul faţă de celălalt şi nu daţi mâna. Este important să ţinem cont de aceste reguli. Riscăm să ajungem toţi în carantină şi să nu mai putem ieşi deloc din casă. Sper ca toată lumea să ia în serios această situaţie" - Roger Federer, pe Instagram, citat de Mediafax.

Din cauza coronavirusului numeroşi sportivi sunt în izolare la domiciliu.

Miercuri, ATP şi WTA au anunţat suspendarea turneelor de tenis până la 7 iunie. De asemenea, cele două organizaţii au anunţat şi îngheţarea clasamentelor.