​Sportul mondial (și nu numai) traversează un moment dificil, aproape toate competițiile fiind anulate sau amânate. În lupta cu pandemia de coronavirus se implică tot mai mulți sportivi, iar Bianca Andreescu a completat lista acestora.

HotNews.roFoto: Hotnews

Astfel, Bianca a luat hotărârea de a dona o rachetă semnată în scopul strângerii de fonduri în lupta împotriva coronavirusului.

"Familie/Prieteni/Fani! Donez o rachetă semnată pentru athletesrelief.org, pentru a ajuta în aceste momente dificile. Puteţi dona pentru o şansă de a o câştiga, iar toate veniturile se duc direct la Fondul Covid-19 al CDP. Vă rog să donaţi dacă puteţi, 25 de dolari ajută mult" - Bianca Andreescu pe contul personal de Instagram.

Astfel, toţi cei care vor dona vor avea o şansă de a câştiga racheta Biancăi Andreescu.

Si alţi jucători şi jucătoare, în activitate sau retraşi, s-au alăturat acestei iniţiative, între care Caty McNally, Michael Chang şi Todd Martin.

Nici Simona Halep nu a stat departe de acest subiect, ea precizând că va dona o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor medicale necesare în contextul pandemieide coronavirus.