Lumea tenisului este din plin lovită de coronavirus, toate turneele fiind anulate în această perioadă a anului. Indian Wells și Miami sunt cele mai importante competiții care au rămas cu porțile închise.

WTA, logoFoto: wtatennis.com

WTA-ul și ATP-ul au anunțat că nu se va juca nimic în următoarele săptămâni, iar dacă lucrurile vor merge bine atunci turneul de la Stuttgart ar putea fi prima întrecere care să se desfășoare după pauza luată din cauza Covid-19.

Turneul de la Stuttgart ar trebui să se dispute în perioada 20-26 aprilie, iar Simona Halep a anunțat deja că va lua parte (desigur, dacă se va putea juca tenis până atunci).

Conform jurnaliștilor din Franța, o variantă mai sigură de revenire a competițiilor ar putea fi reprezentată de debutul ediției din acest an a Grand Slam-ului de la Roland Garros (competiția pariziană ar trebui să debuteze pe 25 mai).

Lista turneelor care au fost sau vor fi anulate:

Indian Wells (Premier Mandatory, SUA) Abierto Zapopan (Guadalajara, 125K, Mexic), Miami (Premier Mandatory, SUA), Volvo Car Open (Charleston, Premier, SUA) și Bogota (International, Columbia).