​2020 este anul premierelor pentru Laura-Ioana Paar, fostă Andrei. În actualul sezon, jucătoarea născută la București a evoluat pentru prima dată într-un turneu de Grand Slam (Australian Open), a ajuns pe cel mai bun loc al carierei (200 la simplu și 113 la dublu), iar săptămâna trecută a cucerit primul titlu WTA.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce s-a schimbat în ultima perioadă în tenisul ei

“Singurul lucru care s-a schimbat în ultimii ani este că am găsit un drum, un mod de a juca tenis fără presiune. Sunt mai relaxată; tenisul nu reprezintă cine sunt, ci doar ceea ce fac. Chiar și atunci când am zile mai proaste sau rezultate mai slabe, găsesc bucurie în fiecare zi.

Sunt foarte recunoscătoare ca sunt sănătoasă și pot face zi de zi ceea ce imi place. Iubesc tenisul, iubesc competiția și fiecare moment pe terenul de tenis”, spune Laura-Ioana Paar.

Palmaresul Laurei este unul impresionant la nivel ITF – se poate lăuda cu nu mai puțin de 118 finale disputate, din care 66 de titluri (13 la simplu și 53 la dublu!). Acum e gata să obțină rezultate mărețe și în circuitul WTA.

Continuarea interviului cu Laura Ioana Paar o poți găsi pe Tiebreak.ro.