Perechea Laura Ioana Paar/Julia Wachaczyk (România/Germania) a câștigat proba de dublu din cadrul turneului International de la Lyon (Franța).

Tenis de campFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

În finală, Paar și Wachaczyk au învins echipa olandeză formată din Lesley Pattinama Kerkhove și Bibiane Schoofs, scor 7-5, 6-4, după o oră și 19 minute de joc.

Pentru Laura Paar (31 de ani), acesta este primul ei trofeu WTA din carieră.​ La Lyon, învingătoarele vor primi un premiu total de 10.952 de euro şi câte 280 de puncte WTA, iar învinsele, 5.806 euro şi 180 de puncte WTA.

Laura Paar a mai câștigat două turnee ITF la dublu în acest an, la Trnava, în Slovacia (alături de cehoaica Miriam Kolodziejová) și la Altenkirchen, în Germania (alături de Andreea Mitu).

Tot în acest an, Paar și Wachaczyk au jucat împreună în proba de dublu a turneului ITF de la Glasgow, unde au fost eliminate în semifinale.

Laura Ioana Paar (31 de ani) și Julia Wachaczyk (25 de ani) au mai cucerit împreună trei trofee ITF la dublu: Chiswick (Marea Britanie), în 2017, Stuttgart-Stammheim (Germania) și Petange (Luxemburg), ambele în 2019.

Citește și: VIDEO Sofia Kenin, campioană la Lyon / Al cincilea titlu al carierei