După câștigarea turneului de la Dubai, Simona Halep a dispărut din radarul presei, iar "revenirea" a fost făcută pentru Tiebreak.ro. Fostul lider mondial a atins mai multe subiecte mai puțin cunoscute din viața ei cum ar fi: care a fost lovitura care a ajutat-o la începuturile carierei și care este visul încă neîmplinit (nu are legătură cu tenisul).

HotNews.roFoto: Hotnews

Simona Halep, despre lovitura care a ajutat-o foarte mult

"Când aveam 10-11 ani mă bătea foarte des Alexandra Damaschin. Toate meciurile contra ei erau grele. Schimba des ritmul și nu prea știam ce să fac împotriva ei. Și cu Alexandra Cadanțu meciurile erau strânse.

Totul până la un anumit punct: când am reușit să le înving, a fost mult mai ușor mental să joc contra lor. Pentru a le învinge mi-am schimbat stilul de joc. Pe la 10 ani lucram cu Daniel Dragu, am început să fiu mult mai agresivă și să folosesc voleul drive. Asta m-a ajutat mult" - Simona Halep.

Simona Halep și visul încă neîmplinit

"Legat de profesie toate mi s-au îndeplinit, iar personal o să o spun, chiar dacă vor apărea un milion de articole pe această temă: singurul vis care nu mi s-a îndeplinit încă este să mă mărit. O să se întâmple într-o zi, dar nu cum spune presa, că eu în fiecare lună mă mărit. Asta mi-a mai rămas de îndeplinit și, bineînțeles, să devin mamă" - Simona Halep.

Poți citi tot interviul pe Tiebreak.ro.

S-ar putea să te intereseze și:

WTA: Jucătoarea perfectă în viziunea lui Mary Pierce - Simona Halep nu a fost nominalizată la vreo lovitură