Flagelul pariurilor a atins din păcate sportul de mare performanță. Tenisul nu face nici el excepție. În cele ce urmează puteți citi mărturia celui mai important nume prins până acum de forul internațional anti-fraudă.

Nicolas Kicker si povestea unui meci aranjat la pariuriFoto: Captura YouTube

Tenisul e un sport costisitor, iar în cele mai multe cazuri familia reprezintă unica sursă de finanțare. Când fondurile se termină, tânărul jucător e nevoit să renunțe la activitatea profesională. Astfel se pierd multe talente. În zilele noastre au apărut diferite personaje care vor să profite de vulnerabilitatea acestor tineri, dispuși să riște totul pentru un vis.

Este și cazul lui Nicolas Kicker. Argentinianul născut în 1992 se zbătea la nivel ITF și părea că a ajuns la capătul puterilor. La doar 23 de ani nu mai vedea o cale de ieșire. Astfel că a căzut în capcană.

“Am comis o greșeală în 2015, o eroare care mi-a ruinat cariera. Totul din cauza unui singur meci. Am ajuns să plătesc foarte scump.

M-au căutat pentru prima dată pe Facebook. Mi-au spus că vor să mă sponsorizeze, să mă ajute cu bani și să îmi dea o mașină.

Mai târziu mi-au spus că reprezintă un grup de pariori care doreau să le aranjez un meci. În primă fază am refuzat, dar după ceva vreme m-au prins într-un moment vulnerabil. Atunci am decis să accept“, povestește Kicker.

Continuarea o poți citi pe tiebreak.ro.

Kicker pierde intenționat mai multe puncte cu Lapentti: