​S-au întâlnit recent în Africa de Sud într-un meci demonstrativ care a stabilit un nou record de asistență pentru un meci de tenis (51.954 de spectatori), iar de acum își îndreaptă atenția spre circuitul ATP. Roger Federer și Rafael Nadal sunt mari rivali, dar și buni prieteni, iar elvețianul a ținut să-i ofere ibericului un cadou pentru faptul că a venit până la Cape Town pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru fundația lui Mister Perfect.

HotNews.roFoto: Hotnews

A fost sărbătoare la Cape Town, Roger Federer și Rafael Nadal oferind o partidă spectaculoasă care s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

S-a impus Roger în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-4 - după o oră și 45 de minute, iar elvețianul a ținut să-i mulțumească într-un mod propriu rivalului său pentru faptul că a acceptat să se deplaseze până în Africa de Sud pentru acest meci demonstrativ.

Astfel, elvețianul i-a făcut cadou ibericului o rachetă cu autograf. Aceasta și-a găsit rapid locul, ea urmând să poată fi admirată în muzeul pe care Nadal îl are la Academia de Tenis pe care ibericul o deține la Mallorca.

Cadoul lui Federer pentru Nadal

Sursa foto: captură tennisworldusa.org