Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 110 WTA) a explicat de ce nu face parte din echipa României în duelul cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup. Sportiva a vorbit și despre șansele tricolorelor în fața rusoaicelor.

Mihaela BuzarnescuFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Îmi doresc tare mult să câştigăm şi să pot face parte din echipă în aprilie, în Budapesta. Am înţeles că nu vor veni primele două jucătoare ale Rusiei şi atunci bineînţeles că şansele noastre sunt mult mai mari. Voi merge acolo, voi fi prezentă să le susţin şi sper din tot sufletul să câştige.

M-am operat la umăr şi nu am posibilitatea să joc momentan. Mi-aş fi dorit enorm să ajut echipa şi să fac parte din echipă, dar a trebuit să refuz, pentru că abia ce făcusem operaţia cu câteva zile în urmă şi mai am puţin de recuperat până voi reîncepe antrenamentul", a spus Mihaela Buzărnescu, potrviti telekomsport.ro.

Confruntarea cu Rusia se va disputa în zilele de 7 și 8 Februarie 2020, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și contează pentru calificarea la Finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 Aprilie 2020.

Partidele vor avea loc după următorul program:

Vineri, 7 Februarie, de la ora 16.00

Sâmbătă, 8 Februarie, de la ora 14.00.

S-ar putea să te mai intereseze și: