Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, spune că americanca "trebuie să își schimbe strategia" și să "înfrunte realitatea", după ce a părăsit devreme Australian Open, în turul al treilea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Williams a fost eliminată de la Australian Open în turul al treilea, după ce a fost învinsă de chinezoaica Qiang Wang.

După meci, fostul lider mondial a recunoscut că a comis "mult prea multe erori pentru un sportiv profesionist", iar Mouratoglou spune că Serena trebuie să vină cu o strategie nouă în jocul său.

Ce trebuie să schimbe Serena în jocul său

"Trebuie să acceptăm faptul că nu funcționează. Este pozitivă, dar și negativă, pentru că este un eșec atunci când nu câștigă un turneu de Grand Slam. Trebuie să înfruntăm realitatea, dar este încrezătoare că va reuși, altfel nu ar mai fi fost pe teren. Ea crede în acest lucru, la fel și eu. Nu este foarte departe de a reuși, dar trebuie să schimbăm anumite lucruri", a spus Mouratoglou, pentru BBC.

Serena Williams nu a mai câștigat un titlu de Grand Slam de la Australian Open din 2017. După ce a dat naștere fiicei sale, în luna septembrie a acelui an, americanca a pierdut patru astfel de finale, două la Wimbledon și două la US Open, informează Mediafax.