Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, iar la interviul de după victoria cu Milos Raonic nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când a venit vorba despre moartea lui Kobe Bryant. Sârbul a venit și echipat special pentru a-i aduce un omagiu celui dispărut prematur.

Novak Djokovic, despre Kobe BryantFoto: Captura YouTube

John McEnroe l-a întrebat pe Novak Djokovic despre moartea lui Kobe Bryant, iar sârbul a avut numai cuvinte de laudă despre fosta vedetă a celor de la Los Angeles Lakers.

Nole a precizat că era un prieten apropiat cu Kobe, că discutau destul de des și că Bryant a fost precum un mentor pentru el (i-a oferit tot felul de sfaturi).

Într-un final, sârbul nu a mai putut continua discuția despre Kobe și a și lăcrimat.

"El a fost unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, m-a inspirat pe mine şi pe mulţi alţi oameni din lume. Am avut marea şansă de a avea o relaţie cu el în ultimii zece ani. Când am avut nevoie de un sfat sau de susţinere, el a fost acolo pentru mine. A fost mentorul meu, prietenul meu, este sfâşietor să văd ceea ce s-a întâmplat cu el şi cu fiica lui. Este de necrezut" - Novak Djokovic.

La interviul de la finalul meciului, Djoker-ul a venit îmbrăcat într-o bluză a sponsorului tehnic (n.r. Lacoste) care era inscripționată cu KB (n.r. Kobe Bryant), 8 și 24 (numerele purtate de Kobe la Lakers) și cu o inimă roșie.

Australian Open: ​Novak Djokovic, în semifinale - Urmează duelul de cinci stele cu Roger Federer

Reacția lui Novak Djokovic:

S-ar putea să te intereseze și: