Simona Halep consideră că meciul cu Elise Mertens, din optimile Australian Open, a fost cel mai bun al său de la actualul Grand Slam, subliniind că va încerca să rămână la fel de concentrată şi pe viitor, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cred că am făcut treabă bună azi, am avut un mental bun, cred că am făcut cel mai bun meci de când sunt aici, îmi place cum mă simt şi voi încerca să rămân concentrată. Vom discuta despre adversare mâine, azi mă odihnesc. După eşecul de la Adelaide, nu prea m-am simţit bine, am venit aici obosită, nu ştiu de ce, poate că mă stresez prea mult, dar după ce am câştigat şi mi-am simţit corpul, m-am relaxat, am devenit pozitivă şi am jucat cu plăcere", a declarat Halep, la conferinţa de presă de după meci.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Elise Mertens (Belgia), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, calificându-se pentru a patra oară în sferturile de finală ale Australian Open. În urma acestui rezultat, Halep va urca pe locul 2 WTA, după competiţia de la Melbourne.

Halep va evolua în faza următoare cu Anett Kontaveit (Estonia), locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28.

S-ar putea să te intereseze și:

VIDEO Simona Halep, în sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Simona Halep despre decesul lui Kobe Bryant: "M-a afectat mult vestea. Este o mare pierdere pentru sport"