Bianca Andreescu (5 WTA) a anunțat că a fost nevoită să se retragă de la turneul din Auckland (Noua Zeelandă), care se va disputa în perioada 6-12 ianuarie, din cauza unei accidentări la genunchi.

Bianca AndreescuFoto: wta insider

Turneul de la Auckland ar fi fost primul din anul 2020 pentru sportiva din Canada, însă accidentarea la genunchi suferită la Turneul Campioanelor nu i-a permis lui Andreescu să aibă parte de un antrenament corespunzător pentru noul sezon.

"Sunt foarte dezamăgită. Am vorbit cu echipa mea și chiar trebuie să fac ce e mai bine pentru genunchiul meu. Am foarte multe amintiri frumoase de acolo și sper să realizez și mai multe în 2021", a transmis Bianca Andreescu, pe contul oficial de Twitter al turneului din Auckland.

La ediția din 2019 a turneului din Auckland, Bianca Andreescu, clasată atunci pe locul 152, a impresionat prin jocul său, eliminând jucătoare precum Caroline Wozniacki sau Venus Williams și ajungând în finală, unde a pierdut contra Juliei Goerges.

Andreescu, în vârstă de 19 ani, va spera să se recupereze cât mai rapid pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care va începe la Melbourne, pe 20 ianuarie, informează Mediafax.