Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, a oferit detalii despre cantonamentul Simonei Halep din Dubai și a menționat motivul pentru care se antrenează acolo. Acesta a spus că Simona este imprevizibilă, fiind în stare să câștige toate turneele de Grand Slam, dar și să fie eliminată încă din primul tur al acestor competiții.

Simona Halep si Ion TiriacFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

”Eu cred că Simona poate câştiga 4 Grand Slam-uri, poate să piardă în primul tur la 4 Grand Slam-uri. Sper că rămâne în primele 5 fără probleme, depinde de fizicul Simonei Halep.

Simona Halep s-a dus în Dubai pentru că în România nu sunt terenuri pe care să se antreneze. E adevărat că acolo sunt 24-25 de grade, nu putea să se ducă în Australia să stea acolo două luni de zile. E bine că şi Darren e acolo, se antrenează de 2-3 ori pe zi şi până acum fizicul a ţinut, îi ţinem pumnii şi de acum înainte”, a declarat președintele Federației Române de Tenis la Digi Sport.

Alături de Simona Halep, în Dubai, se află Darren Cahill, antrenorul principal al sportivei, dar și Artemon Apostu-Efremov, noul membru din echipa campioanei de la Wimbledon, scrie Mediafax.