Este cunoscută iubitorilor de tenis de la emisiunea "Game, Schett & Mats", fiind una dintre figurile des văzute pe durata turneelor de Grand Slam. Barbara Schett (43 de ani) a dat unele pronosticuri în legătură cu sezonul 2020, austriaca vorbind și despre șansele Simonei Halep de a câștiga un nou titlu de Grand Slam.

Foto:

Despre titlul cucerit de Simona la Wimbledon

"A fost extraordinar. Am văzut-o jucând cel mai bun tenis al ei. A avut cel mai bun mindset, a crezut în forțele proprii. A reușit să nu mai fie atât de negativă pe teren, precum se întâmplă uneori, iar asta se întâmplă pentru că ea este o perfecționistă" - Barbara Schett.

Revenirea lui Darren Cahill și posibilitatea unui nou titlu de Grand Slam

"Simona are mare încredere în Darren, ascultă sfaturile lui. În unele cazuri, după ce ai câștigat două titluri de Grand Slam, ai fost numărul 1 în lume, nu ești deschisă la multe sfaturi. Vor avea de lucrat în continuare, mereu este loc pentru îmbunătățiri, nu contează cât ești de bun.

Eu cred că va mai avea succes și mai poate câștiga titluri de Grand Slam.

Simona îmi aduce aminte de Martina Hingis. Ea avea o varietate formidabilă în joc, nu îți dădea nimic gratis pe teren, precum nu o face nici Simona" - Barbara Schett.

Citește continuarea interviului cu Barbara Schett pe tiebreak.ro.