WTA își desemnează superlativele sezonului 2019 cu puțin timp înaintea finalului de an, iar Simona Halep este din nou în centrul atenției, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Meciul jucat de sportiva noastră în turul al patrulea al turneului de Mare Șlem de la Australian Open, împotriva Serenei Williams, a fost catalogat ca fiind al doilea cel mai spectaculos. Din păcate pentru Simona Halep, duelul s-a încheiat cu succesul sportivei din SUA, cu scorul de 6-1; 4-6; 6-4. ”Cu 10 lovituri câștigătoare, Williams a uluit-o pe Halep și i-a luat primul set cu 6-1 în doar 20 de minute. În setul doi, Serena a ratat șansa, pe propriul serviciu, să se desprindă la 3-1 și de acolo Simona și-a construit revenirea și a luat setul secund cu 6-4.

În decisiv, cele două au mers cap la cap până la 3-3, atunci când Serena a apăsat pe accelerator, a făcut break-ul și și-a asigurat calificarea cu 6-4.” , se menționează pe site-ul oficial al WTA.

Simona Halep a fost nominalizată de WTA pentru titlul de ”Cea mai bună jucătoare a anului 2019”. Alături de sportiva noastră au mai fost nominalizate și Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Bianca Andreescu și Karolina Pliskova.

Rezultatul va fi anunțat în luna decembrie, iar jurnaliștii din întreaga lumea vor vota favoritele.