Locul 22 în ierarhia mondială și una dintre cele mai promițătoare tinere jucătoare, Dayana Yastremska a anunțat că va avea un alt antrenor în 2020. Este vorba de Sascha Bajin, cel care a ajutat-o pe Naomi Osaka să cucerească două titluri de Grand Slam. Parte de un alt tehnician va avea și Angelique Kerber: Dieter Kindlmann.

HotNews.roFoto: Hotnews

Pariul lui Bajin

A colaborat ultima dată cu Mladenovic, iar despărțirea a luat-o pe franțuzoaică pe nepregătite.

Sascha Bajin nu a stat mult pe "tușă", germanul urmând să fie noul antrenor al sportivei care se află pe locul 22 în ierarhia mondială, Dayana Yastremska.

Cunoscut inițial drept sparring-partner-ul Serenei Williams, Bajin a câștigat două Grand Slam-uri alături de Naomi Osaka, sportivă pe care a ajutat-o să devină lider mondial.

"Sunt extrem de fericită şi sunt emoţionată să încep colaborarea noastră, ţinand cont că o să fie o foarte interesantă şi impresionantă muncă. Sunt încrezătoare că el mă poate ajuta să-mi indeplinesc ambiţiile", a scris jucătoarea de 19 ani, pe Twitter.

Până în luna octombrie a acestui an, Dayana a colaborat cu belgianul Olivier Jeunehomme.

Schimbare și pentru Angelique Kerber

Ajunsă pe locul 20 mondial, Angie trece printr-o nouă schimbare de antrenor. L-a înlocuit pe Rainer Schuttler cu Dieter Kindlmann.

"Sunt fericită să anunţ că Didi Kindlmann se va alătura echipei mele ca nou antrenor. Munca începe aici şi sunt recunoscătoare celor din echipa mea care împărtăşesc aceeaşi viziune de a merge înainte" - Angelique Kerber.

Dieter Kindlmann a lucrat în ultimele sezoane cu sportive precum Madison Keys, Elise Mertens sau Ajla Tomljanovic.