Horia Tecău și Jean Julien Rojer (cap de serie numărul șase) au reușit prima victorie de la Turneul Campionilor, cei doi trecând după un meci spectaculos de Juan Sebastian Cabal / Robert Farah (Columbia, favoriți unu).

HotNews.roFoto: Hotnews

Primul set a fost la discreția alor noștri, Horia și Jean fiind mai activi atât de pe baseline, cât și de la plasă. A fost o victorie clară, scor 6-2.

Al doilea set a fost unul echilibrat, cu multe lovituri de mare calitate, columbienii fiind însă mai lucizi pe finalul manșei: 7-5.

Decisivul a fost unul în care Tecău și Rojer au condus la un moment dat cu 4-1. Au urmat însă momente de rătăcire, cu multe erori, iar columbienii au revenit și au ajuns să conducă cu 8-7. Din fericire, Cabal și Farah au fost cei care au resimțit mai mult presiunea momentului, iar Tecău și Rojer s-au impus dramatic cu 10-8.Confruntarea a durat o oră și 30 de minute.

Ultimul punct al disputei Tecău/Rojer vs Cabal/Farah:

În ultimul meci al grupei, Tecău și Rojer se vor duela cu dublul Pierre-Hugues Herbert (FRA) / Nicolas Mahut (FRA), cap de serie numărul șapte.

În partida de debut, Horia și Jean-Julien au pierdut în fața perechii Kevin Krawietz/ Andreas Mies, scor 7-6(3), 4-6, 10-6.

Cum arată grupele de la Turneul Campionilor:

Grupa Max Mirnyi

[1] Juan Sebastian Cabal (COL) / Robert Farah (COL)

[3] Kevin Krawietz (GER) / Andreas Mies (GER)

[6] Jean-Julien Rojer (NED) / Horia Tecau (ROU)

[7] Pierre-Hugues Herbert (FRA) / Nicolas Mahut (FRA)

Groupa Jonas Bjorkman

[2] Lukasz Kubot (POL) / Marcelo Melo (BRA)

[4] Rajeev Ram (USA) / Joe Salisbury (GBR)

[5] Raven Klaasen (RSA) / Michael Venus (NZL)

[8] Ivan Dodig (CRO) / Filip Polasek (SVK).