Prima schimbare de antrenor după Turneul Campionilor a fost anunțată de Kiki Bertens. Pe contul personal de Instagram, olandeza a scris că a renunțat la colaborarea cu Raemon Sluiter.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bertens (27 de ani, 9 WTA) și Raemon Sluiter au colaborat în ultimii patru ani, alături de acesta Kiki ajungând în elita tenisului mondial.

Unul dintre cele mai importante rezultate din 2019 a fost titlul de la Madrid: a trecut în finală de Simona Halep (6-4, 6-4). De asemenea, tot după o finală cu Simona, Kiki și-a trecut în palmares în 2018 titlul de la Cincinnati.

Născută pe 10 decembrie 1991, Kiki a urcat cel mai mult până pe locul 4 în ierarhia WTA, performanță atinsă pe 13 mai 2019.

"Anul viitor nu voi mai continua să lucrez cu Raemon. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce-a făcut pentru mine în ultimii 4 ani. Am crescut atât ca jucătoare, cât și ca persoana. Fără el, asta ar fi fost imposibil. Mulțumesc pentru tot. Anul viitor voi lucra cu Elise (n.r. Elise Tamaela) în postura de antrenor" - Kiki Bertens.