​Perechea formată din Monica Niculescu (49 WTA la dublu) și Margarita Gasparyan (94 WTA la dublu) a abandonat proba la dublu a turneului de la Luxemburg, potrivit Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Niculescu și Gasparyan ar fi trebuit să se înfrunte cu perechea Eleonora Molinaro (516 WTA la dublu) – Katarzyna Piter (232 WTA la dublu), în optimile de finală ale turneului de la Luxemburg.

Se pare că motivul abandonului este o accidentare suferită de Monica Niculescu în partida jucată împotriva coechipierei sale, Margarita Gasparyan, în optimile probei la simplu a turneului. Întâlnirea dintre cele două jucătoare s-a încheiat cu scorul de 6-2, 7-5, în favoarea lui Gasparyan. Margarita Gasparyan o va întâlni, în sferturile de finală, pe câștigătoarea întâlnirii dintre Tatjana Maria (86 WTA) și Anna Blinkova (66 WTA).

Organizatorii turneului au anunțat, pe pagina oficială de Twitter, că Niculescu a suferit o accidentare la piciorul stâng.

Astfel, Eleonora Molinaro și Katarzyna Piter vor avansa în sferturile de finală, unde se vor înfrunta cu Hayley Carter și Luisa Stefani.

Citește și: ​WTA Luxemburg: Monica Niculescu, eliminată în optimi de Margarita Gasparyan